Diz Altı Elbise Modelleri 2017

Diz Altı Elbise Modelleri 2017

Dökümlü ya da vücudu saran modelleri ile son yıllarda elbise modasında öne çıkan diz altı elbiseler, zarif ve şık bir görünüm yaratıyor. Hem günlük hayatta, hem ofiste hem de gece dışarı çıkarken kullanabileceğiniz birçok farklı model seçeneği sunan yeni sezon diz altı elbise modelleri arasında her zevke ve tarza uygun modeller bulabilirsiniz. 2017 kışında özellikle uzun kollu ve balıkçı yaka modelleri ile vücudu saran elbiseler oldukça moda. Bu kış gardırobunuzda siz de bu parçalara yer açın. Hem günlük hem de abiye elbiselerde bulabileceğiniz diz altı tasarımlar, hemen her vücut tipindeki kadınlara farklı model seçenekleri sunuyor.

Günlük Diz Altı Elbiseler

Günlük hayatta mini ve maksi elbiselerin dışında daha farklı bir model tercih etmek isteyen kadınlar için, özellikle şu soğuk kış günlerinde birçok farklı model seçeneği sunan günlük elbiseler var. Bilekte biten bootie’ler ya da diz altı çizmeler ile kombin edebileceğiniz sezonun öne çıkan modellerini araştırdık.

İnce bir fiziğiniz varsa, günlük hayatta bu tarz vücudu saran elbiseler tercih edebilirsiniz. Bu kışın modası bilekte biten bootie’ler ile kombin edebileceğiniz gri renkli bu elbiseyi, yine diz altında biten bir palto ve şık bir atkı ile tamamlayarak günlük, şık bir kombin yaratabilirsiniz.

Bordo rengi, 2017’nin moda renkleri arasında. Kış renkleri arasında yer alan ve 2017 kışında gardırobunuzda bulunması gereken renkler arasında yer alan bordoyu, siz de günlük elbiselerinizde kullanabilirsiniz. Özellikle ofis şıklığı yaratmak için ideal bir kombin. Altında siyah muz çorap ve siyah bootie ikilisi ve elde siyah çanta ile iyi bir uyum yakalıyor. Günlük diz altı elbise modelleri için galerimize de göz atabilirsiniz…

Diz Altı Abiye Modelleri 

Gece elbiselerine baktığımızda da son birkaç sezondur diz altı modellerin öne çıktığını görüyoruz. Zarif ve şık bir görünüm için abiye seçiminde siz de tercihinizi diz altı elbiselerden yana kullanabilirsiniz.

Bu tasarımlar özellikle üst bacağı kalın olan kadınlar için ideal. Katılacağınız parti ve davetler için abiye seçimi için diz altı elbise modelleri arıyorsanız; galerimizdeki modellere göz atabilirsiniz.

Kaynak: https://www.asortik.net/diz-alti-elbise-modelleri-2017-1849

Yorum bırakın